Gå til hovedinnhold

- Gratulerer med dagen Solør Bowlingklubb

Bursdags hilsen fra Jørgen:

Gratulerer så mye med dagen Solør Bowlingklubb, 16 år er ganske lenge, og mange minner, oppturer og nedturer har vi vært gjennom. Mange har vært med siden start, andre har kun vært med de siste årene. Men det spille egentlig liten rolle, for vi har all vært med på å skape klubben slik den er i dag.

Vi er i en helt spesiell tid og dessverre er alle bowlinghaller i Norge stengt, men vi må som alle være med på dugnaden for å stoppe spredning av COVID-19. Men når dørene til bowlinghallen åpner og
rutinene kommer tilbake, så kan vi se tilbake på 16 fantastiske år med bowlingklubb her i Solør. Flere seriegull, utallige NM medaljer og supre minner som vi aldri skal glemme.

Om vi snur nesen fremover, og tenker på fremtiden, så er jeg motivert til å lede oss inn i den kommende sesongen, jobbe for å bedre klubben, rekruttere nye medlemmer og spre sporten i det glade land.

Gratulerer så mye med dagen Solør Bowlingklubb

- Jørgen Mathiesen
Leder 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Åpner opp for inntil 10 personer😉

Fra og med tirsdag 7. Mai kan styret i Solør BK ønske 10 personer til våre treningskonkurranser. 1 meters avstand opprettholdes, og det vil bli merket av på banene om de forskjellige områdene.
Frem til i dag har vi kunne tilbud våre medlemmer trening til opptil 5 personer om gangen, dette utvides til 10 personer fra og med 7. Torsdag.
For å kunne delta, må du ha eget utstyr, og være medlem av Solør BK, om du ønsker å bli medlem, ta kontakt med Jørgen, kontakt info finnes her
Treningskonkurransen finnes her
- styret, Solør BK

Starter opp med fast trening - Oppdatering fra styret

Søndag 10. mai avholdt styret i Solør Bk sitt første styremøte siden årsmøte 5. mars. Styret har i mellomtiden hatt jevnlig kontakt. På møte ble det tatt viktige avgjørelser på hvordan vi kan løse situasjonen vi er i på best mulig måte, samtidig som aktiviteten opprettholdes.

Dette ble bestemt på møte:

Oppstart med fellestrening tirsdag 12. mai kl.18.00 - 19.30. Fellestreninger kun på tirsdag fremover.Ekstraordinært årsmøte avholdes tirsdag 02. juni kl.19.30, innkalling og saksliste sendes ut to og en uke føre møteFinn-Erik Svartholt blir ny nestleder.Klubbmesterskap 2020 satt til lørdag 06. juni, egen invitasjon kommer.Klubben har fått 20.000,- til innkjøp av nytt treningsutstyr, Jørgen er i kontakt med NBF om tips til utstyr. Økonomien i klubben holder seg stabil, men vi er fortsatt på utkikk etter dugnader.

Informasjon fra Styret

Tirsdag 02. juni avholdt styret i Solør Bk sitt andre styremøte siden årsmøte 5. mars. Styret har i mellomtiden hatt jevnlig kontakt. På møte ble det tatt viktige avgjørelser på hvordan vi kan løse situasjonen vi er i på best mulig måte, samtidig som aktiviteten opprettholdes.

Dette ble bestemt på møte:


Lag for den kommende sesongen ble bestemt, og følgende lag kuttes ut: 2. divisjon herrer og ett 3. divisjons-lag. Veteranlagene er enda ikke bestemtOljeprofil for klubbmesterskapet blir: Weber cup day 1 - 40 FOTKlubben kjøper egen kortterminal. Det betyr at alt som betales av treninger og 5'er Cuper skal betaler til klubben ikke hallen. Jørgen innstilles som kassererMariann Groven, Gjermund Mathiesen og Finn-Erik Svartholt reiser på årsmøte i kretsen 10. juni.Økonomien i klubben holder seg stabil, men vi er fortsatt på utkikk etter dugnader.