Vil sette igang innsamlingsturnering om tiltakene fortsetter

Solør Open skal etter planen starte opp igjen torsdag 21. januar og avsluttes søndag 31. januar. Det beroliger på om NBF stopper approbert spill enda en gang.
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1UTyU2B2IePbsLFj7KxwQ1dvtCWBPydub
- Situasjonen er så ille at klubben kan stå uten hjemmehall om aktiviteten ikke starter opp igjen. Som den største brukeren av Bowlinghallen Solør, er det kritisk når vi hindres av å gjennomføre aktivitet. Solør Open er den årlige turneringen klubben arrangerer, og den ble flyttet da NBF stoppet approbert spill mandag 04. Januar, sier leder i Solør Bowlingklubb, Jørgen Mathiesen.

Planen er å starte opp igjen torsdag 21. januar, men alt avventes å se hva som kommer både fra regjeringen og NBF til uka. Her i Solør er smitten såpass lav, at Mathiesen mener at aktivitet bør være mulig.

Hva skjer om tiltakene fortsetter?

- Om tiltakene fortsetter må vi igjen ta en ny vurdering når det kommer til Solør Open. Men vi vil starte opp en innsamlingsturnering for lokalespillere i den eventuelle perioden. Denne turnering skal primært sørge for videre drift i hjemmehallen, sier Mathiesen.

Vi kan ikke bare se på at hjemmehallen forsvinner, og siden smitten er lav her i området, mener vi det er trygt å gjennomføre noe form for aktivitet.

Kommentarer